12.02.2008

Nedelujoča domača stran www.markobaloh.com

Zapisano pod: miks — markobaloh 12.02.2008 ob 08:39

Žal mi je, toda moram vas obvestiti, da domača stran www.markobaloh.com nekaj časa ne bo delovala. Ne vem še natančno ali gre za namerno diverzijo ali za neljubo napako, zadeva je pač taka, da tisti, ki lahko kaj popravijo niso ali nočejo biti dosegljivi. Tako so bomo morali ta čas zanesti na moj (k sreči) pred časom ustvarjeni BLOG, ki ga do sedaj skoraj nisem uporabljal zaradi skoraj blogovske oblike moje domače strani.

 Ta je bila res fenomenalno obiskana, včeraj malo pred prekinitvijo “oddajanja” smo prešli 30.000 obiskovalcev (od 15. avgusta 2008), kar je za tako osebno domačo stran res lepa številka. In ravno zaradi vas obiskovalcev, ki vas je bilo vsak dan med 150 in 360 (enkratnih obiskov dnevno, se pravi vsak IP se števej le 1x dnevno!), se bom potrudil in vas še naprej obveščal o vsem kar se dogaja pri meni tule na tem blogu. S poudarkom na kolesarstvu, seveda…

 Zaradi vseh uporabnih in zanimivih informacij, ki jih je bila moja stran polna pa upam, da bomo tudi domačo stran čimprej usposobili nazaj. Več o tem, zakaj je prišlo do prekinitve pa kasneje, ko bo tudi meni kaj več jasnega.

Zaenkrat toliko, upam, da boste do vzpostavitve websitea ostali zvesti obiskovalci tudi tega bloga. Hvala za razumevanje!

 • Share/Bookmark
 

2 komentarjev »

 1. Komentar avtorja Dušan — 14.06.2008 @ 03:29

  Najprej iskrene čestitke za takšen odločen tempo!!!

  Res smola tole s spletno stranjo. Če lahko kaj pomagam me brez odlašanja kontaktirajte.

  Obema in celotni ekipi privoščim veliko energije in krepkega zdravja tudi v naprej — vse do konca!

  Spremljamo in držimo pesti!!

  Dušan
  Videoteka Rocky Celje

 2. Komentar avtorja Mitja — 10.08.2010 @ 16:53

  Zdravo!

  Pred nekaj dnevi sem preko spletne strani poslal vprašanje glede koles Felt (zanimam se za nakup AR2), pa ga, glede na težave s spletno stranjo, verjetno niste dobili. Zato vas po tej poti prosim, če mi lahko kaj napišete o kvaliteti teh koles, predvsem me zanima kvaliteta okvirja.
  Za odgovor se vam že v naprej lepo zahvaljujem.
  Športni pozdrav!
  Mitja Lončar

RSS vir za komentarje na objavo. | TrackBack URL

Komentiraj

XHTML ( Uporabite lahko naslednje tag-e ): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> .

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !